learn-english-today.com-logo


English Grammar Exercise

SO - SUCH

www.learn-english-today.com

Complete these sentences with SO, SUCH or SUCH A/AN.
(The answers are at the end of the page.)

  1. The story was __________ fascinating that the children didn't make a sound.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  2. The tourist didn't expect __________ kindness from complete strangers!
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  3. I'm glad you all had __________ good time at the picnic.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  4. The sweater was __________ big that it touched her knees.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  5. It was __________ lovely day that they decided to go swimming.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  6. He was __________ intelligent boy that he was put into the advanced level.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  7. He ran into __________ heavy rain that he could hardly see the road.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  8. They had never seen __________ many people at the beach.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  9. The contestants didn't think they would have to face __________ difficulty.
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN

  10. Wow! You are __________ intelligent!
    • (a) SO
    • (b) SUCH
    • (c) SUCH A/AN


----------Answers----------
  1. (a)   2. (b)   3. (c)   4. (a)   5. (c)   6. (c)   7. (b)   8. (a)   9. (b)   10. (a) 

 Print This Page 

Copyright © www.learn-english-today.com. All Rights Reserved.
Materials provided for use in the classroom or for private study. Any other use without permission is forbidden.